:evil: no i niunia poszła na kołki bo nie wiadomo kto ma zrobić przegląd :evil: :evil: :evil:
Przesiadka na jednoślad....
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez leffpodobno jutro 26 sztuk policyjnych CBF laduje w serwisie ...
[ Dodano: Czw 28 Kwi, 11 08:19 ]
Zamieszczone przez Jabar1975Uwaga uwaga - ponieważ Święta mamy takie jakie mamy to ja z jednym pytaniem do tych co już jeżdżą - jaka jest prawda w temacie JAJ?
Czyli - jak jest w cholere gorąco (tak 30+C) - bardzo się JAJA pocą w tych skórzanych/cordurowych gaciach czy cały ten pęd powietrza mimo wszystko zapewnia względny komfort? Tylko szczerze i bez żadnych ochów i achów
------
wczoraj zaliczyłem pierwsze 2h miasta (masakra ale fajnie :szeroki_usmiech ) i jest szansa, że do końca przyszłego tygodnia wyjeżdżę mój przydział jazd :twisted:
opona do hondy zakupiona, mechanior umówiony...ciuchów brak...
teraz już zaczyna mi się dłużyć powolisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Moim zdaniem gmole, lepiej chronią, ale to też kwestia gustu. Jak teściowa uważa, ja nie miałem tego dylematu bo do mnie pasują tylko gmole.
Wczoraj widziałem na JP II cebulę z gmolami odrobinę "węższymi", ciaśniej opasywały silnik, wyglądało to dużo lepiej niż te srebrne na zdjęciu powyżej.
[ Dodano: Pią 29 Kwi, 11 09:35 ]
Coś takiego.
Komentarz
-
-
pewnie lepiej zabezpieczaja - ale lepiej wyglada crashpad w motongu nie bedacym czyms a'la enduro. A przeciez wiadomo ze Skoda liczy przede wszystkim na lowieniu dup - wiec gmole odpadaja.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodato już z mojego wątłego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że nawet w dżinsach nie jest jakoś super w mieście
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xekongorące pow. z silnika nie grzało w nogi i jajka
dobra, kurtke mam, jedyna w jaką się zmieściłem :lol:
no ok, jedna z 2.
dobry impuls do dalszego odchudzania, jadę :twisted:
nie palę, nie piję, nie jem... to moto to będzie chyba jedyna moja przyjemność :lol:
[ Dodano: Pią 29 Kwi, 11 17:00 ]
Zamieszczone przez Jabar1975A przeciez wiadomo ze Skoda liczy przede wszystkim na lowieniu dup
Zamieszczone przez lefftylko gmolesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leffpozdrow chopakow z Motoristy :szeroki_usmiech
a oni urzędują na Kopijników????NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
powiem Wam tak, w czwartek kończę szkolenie praktyczne, moje umiejętności jazdy na motocyklu są w zasadzie ŻADNE, naprawdę słabe to jest patrząc na to w ten sposób, zwłaszcza, że takie prawo jazdy można dostać mając te 18 lat jak mi się zdaje...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
szkoda, Bo kurs na moto nie uczy jazdy na moto, tak jak kurs na auto nie uczy jazdy autem.
To jest ogolne obycie z moto, wykonanie 8-ki i pokazanie ze na"miescie" znasz znaki drogowe.
Zdaj teorie, bo nie wiem jak dzis, kiedys cofali uprawnienia na inne kategorie jak teorii sie nie zdalo :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz